kleurlenzen op sterkte

kleurlenkleurlenzen op sterktezen op sterkte

Kleurlenzen worden in de meeste gevallen gedragen om de kleur van de ogen te veranderen,  u wilt u  ogen extra laten opvallen met een nieuw kleurtje, u gaat een avondje uit en heeft zin in een verandering.

Maar tegenwoordig worden  gekleurde lenzen ook gedragen op sterkte, wat het mogelijk maakt voor lenzendragers om de kleur van de ogen te veranderen,

Gekleurde contactlenzen kopen

Gekleurde contactlenzen kunt u met of zonder recept kopen bij een opticien,  Ook kunt u kleurlenzen voor een vaak goedkopere prijs online op het internet bestellen net zoals men lenzen op sterkte bestelt. Wij raden u aan voor de eerste keer van het kopen van kleurlenzen op sterkte eerst een opticicien te bezoeken en vervolgens de lenzen te vergelijken. Ook als u deze kleurlenzen gewoon voor de lol draagt en zonder strerkte, dan kan zelfs met niet goede behandeling van gekleurde contactlenzen u ogen beschadigen.


Gekleurde contactlenzen online bestellen

De kleurlens van Freshlook is een maand lens. In 1 doosje zitten 2 maandlenzen. De kleurlezen zijn ook op sterkte te krijgen. Maar dan heeft De freshlook kleurlens bestaat op sterkte met gewoon standaard kleuren, groen blauw en bruin – vergelijk freshlook kleurlenzen.

Draag de  freshlook Colorblends om een natuurlijke kleurogen te krijgen, lenzen zijn dan niet alleen  bijvoorbeeld blauw, groen standaard kleuren, maar ze hebben een zwarte rand aan de rand van de ctl en een bruinen rand rond het midden van de ctl waar de pupil zit – vergelijk freshlook colorblends kleurlenzen.

Iemand die een natuurlijk effect wil hebben, dus dat men niet ziet dat ze kleurlenzen in hebben. Moet een kleur nemen die enigsinds overeenkomt met eigen kleur ogen. Wil u juist dat het opvalt moet je het tegen over gestelde doen.

Wees sociaal, laat ook u vrienden weten waar lenzen het goedkoopste zijn!

    About the Author

    Pim Pim de Groot is werkzaam bij Lenzen Vergelijken en schrijft artikelen die u informatie geven over het online bestellen van lenzen. Pim is altijd opzoek naar de goedkoopste prijs voor u contactlens zodat u niet meer betaald dan nodig is!